Historien

GraviditetsMadrassen har kommit till världen för att göra din graviditet bekväm!

GraviditetsMadrassen uppfanns av Emma Bensen, som är mamma till Olivia och Amelie, och har varit i gång länge. “Jag ursprung idén for drygt 5 år sedan på semester i Spanien när jag var 28 veckor gravid”, säger Emma. “Jag var medveten om, att ligga på ryggen med magen i solen inte var tillrådligt, eftersom det ofödda barnet tydligen inte gillar ljus i ögonen, och kommer att vända sig bort i livmodern, och att ligga på magen var helt enkelt inte ett alternativ… bara om jag grävde ett stort hål i sanden! Det verkade uppenbart … allt jag behövde var en luftmadrass med ett hål där min mage kunde vila!

Emma väntade ytterligare 3 år och ett barn mer, tills hon slutligen tog den tid och energi att komma igång med projektet. Hon hittade en lämplig producent och producerade den första prototypen i april 2008. “Den första prototypen var enorm. Hålet var för stort och den faktiska storleken på GraviditetsMadrassen var sådan, att ingen kunde blåsa upp den med munnen och skulle säkert inte kunna transporterar den i bilen utan att punktera den först, säger Emma.”

Tre prototyper senare, och hålet var fortfarande ett problem, eftersom även de icke-gravida kvinnor kunde finna att deras mage “föll” i hålet och ryggen blev ansträngd.

Projektet var då uppgiven, men i Emmas sinne visste hon, att det var en produkt som hade en plats på marknaden eftersom det inte fanns närvarande och var helt klart något som hon hade önskat, när hon var gravid – inte bara på semester, men också för avkoppling hemma. -Så om hon ville ha den, så fanns det säkert också andra som vill.

8 månader senare kom inspirationen igen och hon kontaktade hennes producent, och hoppades de inte hade tappat intresset, och gav dem ett nyt design. Denna gång med upphöjd kant runt hålet, som ger nödvändigt stöd för ryggen.
I reducerad storlek och med den extra kant, ankom den nya prototypen. “Den här gången var det behagligt att ligga på madrassen för mig, min granne och min mor, även om vi inte var gravid och den lämnade ingen smärta i ryggen. Så långt, allt bra”, sa Emma.

Nästa test var gravida kvinnor!
Lyckligtvis hade Emma två gravida flickvänner. Den första, som var 8 månader gravid lade sig på den och sa att det var riktigt trevligt och “krävde” för att behålla den! Den andra var 5 månader gravid och lite skeptiskt, men lade sig på GraviditetsMadrassen ändå. Hennes ansikte lyste upp genast och hon sa att den var överraskande bekväm och kommer definitivt att köpa en när de producerades – och en för varje av hennes gravida flickvänner.

Efter ytterligare tester och godkännanden, bestämde Emma, att starta produktionen. GraviditetsMadrassen finns nu på marknaden och är redan en succés!

Godnatt och sov gott – på magen!